• Sponsor Mogelijkheden HSVC'20

  Sport en sponsoring...

  zijn in deze tijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waar sport een steeds belangrijker plaats in onze maatschappij heeft verworven, is sponsoring uitgegroeid tot een vorm van ondersteuning waarin het bedrijfsleven zich steeds grootschaliger heeft kunnen profileren.

  Met name bij de voetbalsport is gebleken dat sponsoring een schitterende manier is om prestaties en reclamedoelstellingen naar een hoger niveau te tillen. Zowel bij sponsoring als bij sportbeoefening gaat het immers om optimale resultaten!

  Sponsoring is voor HSVC'20 van groot belang. Mede dankzij onze sponsors kunnen wij onze teams verzorgd hun wedstrijden laten spelen en naast voetbal ook nog tal van andere activiteiten verzorgen voor onze spelende en niet spelende leden.

  Heeft u interesse om sponsor te worden bij HSVC'20? Onze sponsorcommissie denkt graag met u mee! Een sponsorpakket wordt in nauw overleg met u samen - gesteld, geheel volgens uw wensen om door middel van maatwerk tot een optimale samenwerking te komen . Hieronder volgt een opsomming van de verschillende sponsormogelijkheden.

  1. Hoofdsponsor
  2. Vlag met opdruk
  3. Kledingsponsor
  4. Advertenties op presentatie screen
  5. Banner op website

  In onze sponsorbrochure vindt u meer informatie hierover !