• Info en ligging speellocaties

 • Veel van onze teams bestaan uit zowel spelers van Hontenisse als spelers van SDO'63.

  Het is daarom vanzelfsprekend, dat er dan ook enkele teams hun wedstrijden afwerken voor de winterstop op SDO'63 en na de winterstop bij Hontenisse; andersom is dit natuurlijk ook het geval.

  Bij Hontenisse beschikken we over 3 wedstrijdvelden, waarvan één kunstgrasveld; JO8 t/m de JO10 hebben hun eigen veldje om wedstrijden te spelen. De mini's spelen hun toernooitjes op de strook tussen veld 2 en veld 3.

  Bij SDO'63 hebben we de beschikking over één wedstrijdveld; door het aanpassen van aanvangtijden van wedstrijden kunnen we hier ook wekelijks hier een aantal wedstrijdjes afwerken.

  Bij zowel Hontenisse als bij SDO'63 staat het verbouwen/renoveren van de kleedlokalen op de nominatielijst. Hopelijk kunnen we in de loop van het seizoen jullie hier al over informeren.

  Beide kantines zijn daarentegen "om de vingers" bij af te likken !

  Voor het 90-jarig jubileum bij Hontenisse in 2017 heeft de kantine een gedaanteverwisseling ondergaan; de gele muren zijn voorzien van een witte verf- en stuclaag en door de gehele kantine is lambrisering in greywash aangebracht.

  In 2019 is de hal "onder handen genomen" en eveneens voorzien houten lambrisering en led-spots in het plafond.

  De klusploeg bij SDO'63 heeft ook niet stilgezeten de afgelopen maanden; ook zij hebben het clubhuis voorzien van een nieuwe verflaag op de muren en het plafond en zijn ze nog steed bezig met de aankleding ervan.

  Ook is er in beide kantines een gezellige houten lounge-bank te vinden.

  Op de TV schermen in de kantine, kunt u de wedstrijden van Fox-sport zien en natuurlijk ook Club.TV waar het wedstrijdprogramma, de standen, uitslagen van de jeugdteams op te vinden zijn.

  Nieuwsgierig ? Kom gerust eens langs als er een wedstrijd wordt gespeeld !